TESİSAT TEKNOLOJİSİ VE İKLİMLENDİRME ALANI DOĞALGAZ YAKITLI KALORİFER ATEŞÇİSİ KURS PROGRAMI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU ilanı

 

Belirtilen kursların düzenlenebilmesi için usta öğretici ihitiyacı bulunmakta olup başvurular için https://e-yaygin.meb.gov.tr adresinden BAŞVURULAR- USTA ÖĞRETİCİ başvurusu adresinden yapılacaktır.

 

01.07.2021 313

 

EĞİTİMCİLERİN NİTELİĞİ Kurs programının uygulanmasında eğiticiler aşağıdaki öncelik sırasına göre görevlendirilirler; 1. Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca yayımlanan "Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esaslarına İlişkin Çizelgeye” göre: a. Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alan Öğretmenleri, b. Makine Teknolojisi Öğretmenleri Alan öğretmeni olarak atananlar,  Öğretmen bulunamaması durumunda öğretmen olarak atanabilecek nitelikte olanlar, 2 2. Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca yayımlanan "Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esaslarına İlişkin Çizelgeye” göre Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme ve Makine Teknolojisi alanlarına kaynak teşkil eden yükseköğretim programları/fakülte mezunları. 3. Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme ve Makine Teknolojisi alanlarına kaynak teşkil eden yükseköğretim kurumlarında görevli öğretim üyesi, öğretim görevlileri, 4. Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme ve Makine Teknolojisi kaynak teşkil eden yükseköğretim kurumları meslek yüksekokulu mezunu olanlar, 5. Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme ve Makine Teknolojisi alanlarında en az 4. Seviye belge sahibi olanlar, öğretmen/eğitici olarak görev almalıdır.