WEB YAYIN EKİBİ

26.02.2022 467

İnternet sitesi yayın ekibinin görevleri şunlardır: a) Okul internet sitesini yayınlar, yönetir. b) Panel Kullanım ve İçerik Yönetim politikasına uygun iş ve işlemleri yapar. c) İnternet sitesi yayın ekibi yöneticisi; internet sitesi yayın ekibinin koordinasyonu, denetimi ve yayınlanacak içeriğin kontrolünü sağlar. ç) İnternet sitesi yöneticisi okul internet sitesi ile ilgili teknik iş ve işlemleri yürütür. d) Editör; içerik oluşturur, oluşturulan tüm içeriklerin niteliğini artırmak üzere; anlam bütünlüğü, hitap tutarlılığı, noktalama, imla ve yazım kurallarına uygunluğunu denetler, değerlendirir ve düzeltmeler yapar. e) Danışman; oluşturulan tüm içeriklerin pedagojik açıdan uygunluğunu denetler.

26-02-2022